Program Call Center Marți-Duminică: 10.00 - 21.00
Logare
Înregistrare
Ce trebuie sa stii despre transportul coletelor din Moldova în Anglia

Cu totii avem poate oameni apropiati plecati în Anglia carora le trimitem colete din tara sau invers. Fie ca vrei sa trimiti sau sa primesti colete iata câteva lucruri care te vor ajuta:
Impacheteaza coletul corespunzator produselor din interior!
Când apelezi la o firma de transport de colete ai grija ca produsele sa fie ambalate corespunzator. Daca trimiti produse fragile sa anunti curierul ca acesta sa fie atent cum manevreaza coletul. 

Pentru ambalare, utilizeaza cutii cu dublu strat de carton pentru a proteja continutul atât la interior cât si la exterior. Ai grija ca produsele din cutie sa fie ambalate individual cu hârtie sau folie iar cutia sa fie captusita la interior cu polistiren. Daca coletul contine produse fragile, umple spatiile dintre acestea cu foi de carton pentru a nu se ciocni una de alta. Pentru a sigila coletul foloseste banda adeziva. Daca obiectele din colet sunt fragile, este recomandat sa mentionezi acest lucu pe cutie.
Cauta informatii despre ce poti si ce nu poti trimite in Anglia!
Daca doresti sa trimiti produse despre care nu esti sigur ca sunt legale sau nu stii în ce cantitate sunt permise pentru a fi transportate, indicat ar fi sa discuti cu firma de transport deoarece pâna sa ajunga la destinatie în Anglia, coletul trece prin mai multe tari si fiecare are diferite reguli cu privire la transportul unor produse. 
Sunt interzise: armele albe, armele de foc, munitia si explozibilul, artificiile, pocnitorile si alte materiale pirotehnice, produsele inflamabile, drogurile, substantele etnobotanice, alcoolul, tigarile si alte produse din tutun (inclusiv tutunul varsat), medicamentele, plantele, florile, semintele sau germenii, animalele, bunurile de valoare, bijuteriile, pietrele pretioase, alimentele perisabile.

Cand apelezi la o firma care transporta pachete din R.Moldova in Anglia tine cont de sfaturile de mai sus, de asemenea acestea sunt valabile si viceversa.